fbpx
Selecteer een pagina

Vitro Plus

Vitro Plus is met 100 verschillende soorten varens en een totale productie van 32 miljoen varens op jaarbasis de grootste varen weefselkweker van de wereld.

Wij mogen sinds 2007 samenwerken met Vitro Plus en zijn hun partner voor alles wat met vormgeving te maken heeft. Wij ontwikkelen een nieuwe huisstijl, diverse magazines en boeken, de website en diverse beursstands.

30 jaar brochure
Ieder jaar ontwikkelen wij de nieuwe brochure voor Vitro Plus, waarmee zij het gigantische assortiment bij de klanten brengen. Het magazine, dat opgebouwd is uit meerdere soorten papier, vertelt het verhaal van Vitro Plus en hun diverse kweekprocedures.

Restyle identiteit
De restyle van de identiteit van Vitro Plus moest vooral herkenbaar blijven. Kernwoorden als herkenbaar, vertrouwd en tijdloos waren waardes die wij mee hebben genomen in dit onderzoek, waarbij groen de boventoon voert.

De website moest hetzelfde gevoel uitstralen als de brochure lijn. Hierbij moest ook het assortiment duidelijk naar voren komen, zonder dat het informatieve karakter verloren ging.

Door te werken met een duidelijke call to action kunnen we mensen sturen naar meer achtergrond informatie of direct naar het juiste assortiment.

Vitro Plus →

Van vrachtwagen tot beursstand
Naast de standaard huisstijl elementen ontwikkelen we ook de beursstand, de vrachtwagen bestickering en veel andere extra’s voor Vitro Plus.

Meer informatie

Meer informatie over ons werk of graag een keer met ons praten over nieuwe projecten, neem dan contact op met Jilles.

Contact →

Paviljoensgracht 20
2512 BP  Den Haag

+31 70 450 01 34
mail@bureauvisueel.com