fbpx
Selecteer een pagina

Torica Optiek

In 1939 is Torica opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de optiek. Wij zijn dan ook trots dat wij met hen mogen samenwerken. 

Voor Torica mogen wij alle huisstijl en campagne elementen ontwikkelen. Op deze manier ontwerpen wij ieder huisstijl element dat naar buiten gaat, maar ook de campagnes, waarbij wij alle vrijheid krijgen.

De nauwe samenwerking met Torica zorgt ervoor dat wij vanuit strategisch oogpunt iedere campagne goed kunnen laten aansluiten bij de doelgroep. Naast de standaard uitingen ontwikkelen wij ook de social media en in-store branding.

80 jaar vakmanschap
Met de campagne “80 jaar vakmanschap” ontwikkelden wij gedurende 2019 verschillende acties. In de winkel maakten wij een tentoonstelling, waarbij we 80 jaar brillentrends lieten zien. Overal doken borden op die functioneerden als informatiedragers voor het tijdelijke museum. 

Voor het 80-jarige jubileum ontwikkelden wij een nieuwe huisstijl die opzichzelfstaand gebruikt kan blijven worden.

Alles Kids?
Voor de kinderbrillen campagne ontwikkelden wij een speelse campagne die kinderen aanspreekt, maar volwassen genoeg is om professioneel over te komen. Kinderen konden in de winkel met diverse attributen op de foto gaan en ontvingen zo hun eigen Alles Kids? foto.

Meer informatie

Meer informatie over ons werk of graag een keer met ons praten over nieuwe projecten, neem dan contact op met Jilles.

Contact →

Paviljoensgracht 20
2512 BP  Den Haag

+31 70 450 01 34
mail@bureauvisueel.com