fbpx
Selecteer een pagina

Sportcampus
Zuiderpark

Sporten maakt je gezonder, socialer, gelukkiger en geeft je energie. De bron voor die energie is Sportcampus Zuiderpark. 

Met trots mochten wij hiervoor de driedaagse opening ontwikkelen. Een opening die begon met een grote show, burgemeester en sporthelden aan het woord en uiteindelijk het moment waarop de sportcampus werd opengesteld voor iedereen in Den Haag en ver daarbuiten.

De Grand Opening
Het concept dat wij voor de opening ontwikkelden was dat iedereen welkom is in de Sportcampus. Op woensdag kwamen de drie partners aan het woord. De dag begon met lokale sportclubs die de stadsdelen van Den Haag in de vorm van enorme puzzelstukken binnenbrachten.

Burgemeester Krikke, startte door middel van een sleutel, een film van topsporters die hun sport beoefenden, gevolgd door het naar beneden vallen van de gordijnen, waarmee de Sportcampus officieel werd onthuld.

De show werd binnen in de Topsport zaal vervolgd, waar diverse interviews werden afgenomen, afgewisseld met entertainment op sportniveau.

Het Haags Productiebedrijf, onze partner voor film, maakte een geweldige aftermovie van dit spektakel.

After Movie Grand Opening →

Het Haagsproductiebedrijf →

Kom verder
In het weekend was de Sportcampus openbaar voor iedereen. Dit hebben wij geweten, meer dan 7.000 bezoekers hebben de campus bezocht. 

Tijdens de opening van de Sportcampus waren diverse clinics te volgen en waren er sportieve attracties. Een rondleiding door de campus zorgde ervoor dat je alle ins en outs te weten kwam van dit blinkende ooievaarsnest in het Zuiderpark, Den Haag.

De campagne voor dit evenement is gemaakt in samenwerking met Total Design, de grondleggers van de huisstijl.

Meer informatie

Meer informatie over ons werk of graag een keer met ons praten over nieuwe projecten, neem dan contact op met Jilles.

Contact →

Paviljoensgracht 20
2512 BP  Den Haag

+31 70 450 01 34
mail@bureauvisueel.com