fbpx
Selecteer een pagina

Madurodam

Wie is er niet groot geworden met Madurodam? Met trots ontwikkelen wij diverse campagnes voor één van Nederlands grootste (kleine) attractieparken.

Met hun attractiepark zet Madurodam heel Nederland op de kaart. Bekijk en beleef de grootste Nederlandse gebeurtenissen en bezienswaardigheden van vroeger tot nu in het klein.

Zo groot is Oranje
Voor de attractie Zo Groot is Oranje ontwikkelden wij de volledige campagne om mensen kennis te laten maken met het legendarische Nederlands Elftal van het EK ’88.

Door twee kinderen omgedoopt te hebben tot voetbal kampioenen in de kleedkamer van het Nederlands elftal, laat Madurodam jou voelen wat zij willen uitdragen; ‘Madurodam, moet je meemaken!’. 

Fotografie voor de campagne ‘Zo groot is Oranje’ is ontwikkeld in samenwerking met Studio Oostrum.

Madurodam →

Studio Oostrum →

Madurodam, meer dan een attractiepark
Voor de zomercampagne ontwikkelden wij de ‘Moet je meemaken spaarkaart’, waarmee je leuke prijzen kon winnen met een volle spaarkaart, die je behaalde door in alle attracties te zijn geweest. Via de zomercampagne wilden wij mensen op de hoogte brengen dat Madurodam meer is dan alleen het miniatuurpark. Met vijf grote attracties is het nu een echt attractiepark geworden!

Goede doelen
Wist jij dat Madurodam opgericht is als oorlogsmonument voor oorlogsheld George Maduro? Daarom schenkt Madurodam alle opbrengsten aan goede doelen.

Om dit duidelijk te maken onder bezoekers en om meer aandacht te creëren voor deze goede doelen, ontwierpen wij interactieve panelen. Deze staan bij de uitgang van het attractiepark.

Jonge bezoekers maken gebruik van de panelen, waardoor ouders meer kunnen lezen over het desbetreffende goede doel. Op deze manier past het conceptueel bij de leerdoelen van Madurodam.

Alle foto elementen zijn gemaakt in samenwerking met Studio Oostrum.

Goede doelen Madurodam →

Grote George en kleine George
Madurodam eert de heldendaad van George Maduro, dit is te zien aan de beelden die buiten het attractiepark staan.

Samen met Madurodam organiseerden wij de onthulling van ‘Grote George’. Dit deden wij met een grote live show, waarbij we het herdenkingsjaar van 100 jaar George Maduro inluidden. Prinses Beatrix mocht de onthulling op haar nemen, als beschermvrouwe van Madurodam.

Dit evenement ontwikkelden wij met Minigigs.

Minigigs →

Meer informatie

Meer informatie over ons werk of graag een keer met ons praten over nieuwe projecten, neem dan contact op met Jilles.

Contact →

Paviljoensgracht 20
2512 BP  Den Haag

+31 70 450 01 34
mail@bureauvisueel.com