fbpx
Selecteer een pagina

ICAF 2023

Het International Community Arts Festival (ICAF) is ’s werelds grootste festival in haar soort. Al vijftien jaar komen community art organisaties en professionals over de hele wereld samen in Rotterdam.

In 2023 heeft ICAF er ook een publieksfestival aan toegevoegd, waarin voorstellingen en workshops voor iedereen toegankelijk zijn. Dit 5-daagse Stadsprogramma werd breed uitgerold over verschillende locaties in Rotterdam, van grootschalige voorstellingen tot intieme filmvertoningen tot leerzame en leuke workshops.

Dit jaar was het thema ‘The Sound of Change’, waarop de programmaonderdelen waren geïnspireerd én vormde daarmee ook de inspiratie voor het concept van de campagne.

De basis van ICAF is ieder jaar een illustratie van Michael van Kekem, aan ons de taak om hiermee een opvallende campagne stijl te maken. Met heldere kleuren valt het ontwerp goed op in het straatbeeld, zodat Rotterdammers niet meer om ICAF heen kunnen.

 

Illustratie door Michael van Kekem

Opvallend ontwerp

De illustratie vormt de basis van deze campagne. Het ontwerp is daarom strak gehouden waarbij de kleuren sprekend zijn. We hebben een typografie ontworpen in een stijl die aansluit bij de stijl van de illustratie.

Voor de online campagne hebben we onder andere een stickerpakket ontwikkeld die de bezoekers konden gebruiken tijdens het festival. 

Meer informatie

Meer informatie over ons werk of graag een keer met ons praten over nieuwe projecten, neem dan contact op met Jilles.

Contact →

Paviljoensgracht 20
2512 BP  Den Haag

+31 70 450 01 34
mail@bureauvisueel.com