fbpx
Selecteer een pagina

Haags Sportkwartier

Als partner in het project Haags Sportkwartier denken wij mee op alle vlakken. In de wijk Escamp in Den Haag wordt het minst bewogen van heel Den Haag en is er weinig sociale cohesie.

In een meerjarenplan zijn wij bezig om mensen bij elkaar te brengen door middel van beweging. Voor dit project ontwierpen wij een toegankelijke huisstijl die de randen van de gemeentelijke huisstijl opzoekt. Door meerdere jaren te kunnen samenwerken met de Gemeente Den Haag in dit project, krijgen wij de mogelijkheid om op alle vlakken actief te zijn. Vanuit onze strategische kant wordt het concept ontwikkeld, daarnaast werken we naast de enorme campagne ook aan buurtparticipatie en evenementen. 

Campagne concept
Wij zoeken aanvoerders in de wijk, mensen die door bewegen en sporten anderen willen inspireren. De diversiteit in sportieve aanvoerders geeft de wijk herkenning en trots. We fotograferen deze helden en vertellen hun verhaal via posters, flyers, buurtkranten en social media.

Alle fotografie wordt gemaakt in samenwerking met Roos Koole

Haags Sportkwartier →

Roos Koole →

bureauvisueel_hsk_mina
bureauvisueel_hsk_mohamed
bureauvisueel_hsk_janet
bureauvisueel_hsk_simeon
bureauvisueel_hsk_sarisha
bureauvisueel_hsk_rachid
bureauvisueel_hsk_vincent
bureauvisueel_hsk_agien
bureauvisueel_hsk_anna-maria

Campagne voeren gaat verder dan posters
Voor Haags Sportkwartier moeten wij mensen bereiken die vaak moeilijk te bereiken zijn via de algemene kanalen. Hierdoor ontwikkelen wij meerdere concepten om bij de mensen thuis te komen. Met balkon beweeg sessies, samen tafelen avonden en straatkunst in de wijk zorgen wij dat de inwoners van heel Escamp weten dat zij Haags Sportkwartier zijn.

Meer informatie

Meer informatie over ons werk of graag een keer met ons praten over nieuwe projecten, neem dan contact op met Jilles.

Contact →

Paviljoensgracht 20
2512 BP  Den Haag

+31 70 450 01 34
mail@bureauvisueel.com