fbpx
Selecteer een pagina

Fokker Haven Festival

Het Fokker haven Festival is het gratis waterfestival in de dynamische wijk de Binckhorst in Den Haag en is toegankelijk voor iedereen. Er varen bootjes door de haven en de kade staat vol met eet- en drinkgelegenheden van de lokale ondernemers. Daarnaast is er op het hoofdpodium muziek en zijn er op verschillende locaties op het terrein akoestische muzieksessies.

Met het organiseren van het Fokker Haven Festival kwam de droom uit om een volledig eigen festival neer te zetten. Alles is doorgevoerd vanuit het concept en leidde uiteindelijk tot een geweldig festival.

De huisstijl
We ontwikkelden een identiteit met een knipoog naar de maritieme vlaggen, maar met hedendaagse kleuren. De driehoek vormtaal werd doorgevoerd in het drukwerk en geanimeerd. 

We begonnen met de grafische stijl en de volledige campagne voor het festival, gevolgd door het creëren van de line-up, de workshops en vervolgens de aankleding van het terrein. Op deze manier konden wij van begin tot eind een eigentijds gratis festival neerzetten.

Festival Promotie
Ook hebben wij de website voor het Fokker Haven Festival ontwikkeld. Vanwege de snelle schakeling tussen development en ontwerp, waren wij in staat om in een korte periode de festival website online te plaatsen.

Hierdoor konden wij via de marketing direct beginnen met online kaartverkoop voor seminars en workshops.

Voor de promotie van het Fokker Haven Festival hebben wij ons grotendeels gefocust op de social media campagne.

Fokker Haven Festival →

Meer informatie

Meer informatie over ons werk of graag een keer met ons praten over nieuwe projecten, neem dan contact op met Jilles.

Contact →

Paviljoensgracht 20
2512 BP  Den Haag

+31 70 450 01 34
mail@bureauvisueel.com