fbpx
Selecteer een pagina

Climate Launchpad

ClimateLaunchpad is ’s werelds grootste groene ideeën wedstrijd. Meer dan 3.000 ideeën uit 70 landen strijden om de titel Best Green Innovation in de Global Grand Final.

Wij ontwikkelen de campagne om iedereen uit de 70 landen te activeren mee te doen met deze grote wedstrijd. In de campagne kijken wij terug op de USPs die geplaatst zijn met voorgaande winnaars. Hierdoor willen wij nieuwe ideeën makers stimuleren zich in te schrijven.

Global Grand Final
Voor de Global Grand Final 2020 was er geen grote show, maar een online live show vanuit Den Haag. Wij verzorgden de gehele live show, waarbij wij begonnen met het concept en de dagverdeling. Daarnaast dachten wij mee met de draaiboeken en verzorgden wij de techniek. Vervolgens ontwikkelden wij alle showelementen, zoals animatie bumpers, de intro en outro en op de dagen zelf zorgden wij voor een goed verloop van de gehele live show.

Bekijk hier de aftermovie van de Global Grand Final

Global Grand Final 2020 →

Making the impossible possible
Voor het nieuwe campagne jaar van ClimateLaunchpad ontwikkelen wij het nieuwe concept making the impossible possible. De campagne draait om het gegeven dat iedereen kan meewerken aan de verbetering van het klimaat. 

In het campagne beeld wordt gewerkt met de meest simpele gedachten, waarmee wij mensen aan het denken willen zetten. Soms kan het meest gekke idee een wereldveranderend concept zijn.

Meer informatie

Meer informatie over ons werk of graag een keer met ons praten over nieuwe projecten, neem dan contact op met Jilles.

Contact →

Paviljoensgracht 20
2512 BP  Den Haag

+31 70 450 01 34
mail@bureauvisueel.com