fbpx
Selecteer een pagina

Beachsport
aan Zee

Het Beachstadion Scheveningen legt haar focus op de diversiteit binnen haar grote doelgroep, waarbij zij zich richt op vier pijlers.

Hiervoor ontwikkelen wij een identiteit die zich aanpast aan deze pijlers. Zo maken wij het  toegankelijk voor ouderen, onderwijs, bedrijven en de zorg. Met kleine aanpassingen in de dynamische identiteit en campagne kan de gehele doelgroep zich hierin vinden.

Beachsport aan zee
Het merk Beachsport aan Zee is de overkoepelende campagne voor de submerken. Deze vormtaal is doorgevoerd in diverse uitingen zoals vlaggen, banners, flyers en posters.

Vakantie &Beachsport
De zomer breekt aan en het Beachstadion Scheveningen gooit haar deuren open voor iedereen die in de vakantie wilt sporten. Hiervoor ontwikkelden wij een vrolijke campagne als afgeleide van het &Beachsport merk. 

Samen met de Rabobank werkten wij aan de campagne voor Vakantie &Beachsport. Via divers drukwerk en social media werden alle jongeren in Nederland op de hoogte gebracht dat zij gratis konden komen sporten in het Beachstadion in Scheveningen.

Meer informatie

Meer informatie over ons werk of graag een keer met ons praten over nieuwe projecten, neem dan contact op met Jilles.

Contact →

Paviljoensgracht 20
2512 BP  Den Haag

+31 70 450 01 34
mail@bureauvisueel.com